Magento

Gold partner MagentoWij zijn overtuigd van de kracht van Magento webshops. Magento biedt verschillende open source software pakketten die gebruikers de controle bieden die ze nodig hebben voor het succesvol inzetten van hun webshop. Het systeem biedt krachtige online marketing features en valt zeer goed te optimaliseren voor zoekmachines.

Magento is de meest gebruikte open source webshop software. Dit succes is mede te danken aan de gebruiksvriendelijkheid van het webshop pakket. Met een Magento webshop bent u daarom gegarandeerd van online succes. Magento webshops staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide functionaliteit. Doordat Magento een open-source community is, worden voor eventuele beperkingen vaak snel en efficiënte oplossingen bedacht. Guapa Media is Magento Gold Partner. Dit betekent dat onze developers officieel gecertificeerd zijn door Magento en beschikken over de kennis die noodzakelijk is om complexe Magento webshops te ontwikkelen.

Magento Community

Magento Community is de basis Open Source e-commerce versie van Magento. Het is de gratis en meest gebruikte versie van Magento. De Magento Community editie is verkrijgbaar als gratis download onder de open source OSL 3.0 licentie. Het wordt aanbevolen door expert developers, ontwikkelaars en enthousiaste programmeurs.

 
 
Lees meer over Magento Community >>

Magento Enterprise

De Magento Enterprise editie heeft ten opzichte van de Community editie een hele range aan extra functionaliteiten en opties die ook uw e-commerce succes extra kracht bij zet. Magento Enterprise editie is een robuust, krachtig en flexibel e-commerce platform dat kan worden geschaald om de grootste online winkels te ondersteunen. Het pakket zit boordevol marktleidende marketingmogelijkheden en wordt ondersteund door het deskundige Magento’s support team. Met Magento Enterprise kan u uw online business naar het volgende niveau helpen.

Lees meer over Magento Enterprise >>

Magento Development en Design

Naast het opzetten van een webshop binnen de Community of Enterprise editie kunnen wij u helpen bij het ontwikkelen van maatwerk. Dit kan een oplossing zijn die uw bezoekers iets aan meerwaarde levert of juist maatwerk waar uw back-office activiteiten door worden versimpeld. Onze gecertificeerde developers en designers helpen u daarbij graag bij de ontwikkeling van het design van uw webshop. We leveren webshops die perfect aansluiten bij uw activiteiten en de wensen van uw doelgroep.

Lees meer over Magento Development en Design >>

Magento B2B

Magento is uitermate geschikt voor Business to Business (B2B) webshops. De meeste functionaliteiten die van Magento het beste platform maken voor B2C maken het ook het beste platform voor de B2B markt. Daarnaast biedt Magento verschillende functionaliteiten die specifiek van toepassing zijn voor de B2B markt, zoals account verificatie via btw-nummer en controle op kredietlimiet.

 

Lees meer over Magento B2B >>

Magento ERP koppelingen

Een ERP koppeling is een software pakket dat dient ter ondersteuning van processen binnen uw bedrijf, zoals voorraadbeheer en/of boekhouding. Wij hebben een overzicht opgesteld met verschillende ERP koppelingen die wij uitermate geschikt achten om te integreren met uw Magento webshop. Wij adviseren u graag bij de keuze.

Lees meer over Magento ERP kopplingen >>

Magento PIM koppelingen

Een PIM is een systeem waarmee u efficiënt uw productinformatie kunt beheren. Een Product Informatie Manager wordt gebruikt om de informatie op een uniforme manier cross-mediaal te verspreiden. Er zijn 2 grote open-source PIMs die we u kunnen adviseren. Ook kunnen we uw Magento webshop koppelen aan deze systemen.

Lees meer over Magento PIM kopplingen >>


Magento Mobile SDK

De Magento Mobile Software Development Kit (SDK) maakt het voor Enterprise Editie winkeliers eenvoudiger om een complete Magento app te creëren. De app is voorzien van alle belangrijke e-commerce functionaliteiten van catalogus en klantaccounts tot promoties en afrekenen. Daarnaast is het mogelijk om via de API de app met een bestaande Magento installatie te verbinden.