Succes start met een gedegen plan.

Wat is de haalbaarheid van uw doelen en hoe groot is de concurrentie? De start of vernieuwing van een webshop heeft veel meer om handen dan alleen de technologie. Wat verandert er voor de organisatie en hoe kan u inspelen op de veranderingen in de markt? E-commerce consultancy door Guapa Media omvat klantvriendelijk advies waarmee u uw online activiteiten naar een hoger niveau tilt. Met onze ruime ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over strategie, technologie en marketing om zo gezamenlijk uw doelen te realiseren.

e-commerce consultancy

Het begint allemaal met een plan

De meest succesvolle trajecten beginnen met het bepalen en formuleren van doelen. Wij helpen u graag met het uitwerken van uw doelen, het testen van hun haalbaarheid en het helder formuleren van uw strategische plan.

De klant centraal

Het gaat uiteindelijk om de bezoekers van uw webshop. In alles wat wij doen stellen wij deze bezoekers centraal. Waar bevinden ze zich online en hoe kunnen we het beste inspelen op hun behoeftes? Wat is de life time value, hoe verloopt de customer journey on- en offline en hoe kan u beide optimaal benutten voor een optimaal resultaat? Wij helpen u deze vragen beantwoorden.

Laat u ook omzet liggen?

Uit ervaring kunnen wij met 99% zekerheid zeggen dat elke ondermening omzet laat liggen in e-commerce. Hetzij door niet voldoende aandacht te besteden aan het beheer van de marketing campagnes of door het niet (genoeg) verder ontwikkelen van de webshop. Daarnaast ontstaat er vaak ruis op de communicatielijn tussen de marketing en techniek. Wij voorkomen dit probleem door te werken met vaste accountteams bestaande uit een consultant, marketeers en developers. Hierdoor zijn de communicatielijnen kort, zowel intern als extern. Met onze Full Service visie en ruime ervaring in e-commerce kunnen wij u en uw organisatie ontzorgen en meer rendement voor u behalen.